DealQlub is een dealsite met dagelijks topdeals tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag komen er nieuwe deals op onze website. De deals zijn maar 3 dagen lang geldig, dus wees er snel bij want op=op. Alles komt voorbij; van kleding en huishoudapparaten tot elektronica. Op onze site staan producten met kortingen tot wel 90%, ook hebben we vaak bekende A-merken ertussen zitten. Onze slogan is dan ook Quality deals!

DealQlub is in januari 2015 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden producten aangeboden en verkocht aan onze klanten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum in Tilburg, waar wij met een klein hecht team werken aan de leukste dealsite van Europa. Wilt u elke dag op de hoogte gehouden worden van DealQlub? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief bovenaan of onderaan deze pagina. Volg ons ook op Facebook voor informatie, nieuwe deals en win acties.

Let wel op: Wij hebben vaak ca. 10 werkdagen nodig om iets bij u te bezorgen. Om kosten te besparen worden producten vaak rechtstreeks vanuit onze leverancier naar u verzonden..

Heeft u vragen over DealQlub? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bedrijven en Partners

Onze inkopers zijn continu op zoek naar nieuwe deals met scherpe prijzen. Ga naar de pagina Bedrijven en Partners voor meer informatie.

Het adres van ons kantoor:

DealQlub B.V
Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
The Netherlands