Als u een bestelling plaatst op de site wordt deze meestal binnen 7 tot 10 werkdagen na de betaling verzonden, met uitzondering van grote zware producten. U ontvangt per mail een unieke Track & Trace-code om uw bestelling te volgen. De kosten van de verzending staan altijd vermeld in de winkelmand.

DealQlub stuurt uw bestelling door naar onze leveranciers waarbij we geen extra kosten maken voor tussenhandelaren of het huren van een winkelruimte. Door deze redenen kunnen wij onze lage prijzen hanteren met kortingen tot wel 90%.

De bestellingen worden na afloop van een deal naar de leveranciers verzonden, waardoor de levertijd kan oplopen van 7 tot 10 werkdagen. Dit kan echter per bestelling en product verschillen, vaak worden de bestellingen zelfs nog sneller geleverd dan de aangegeven dagen. De levertijd wordt altijd vermeldt op de productpagina.

Kan ik mijn bestelling ophalen?
Helaas is het niet mogelijk om zelf een bestelling op te halen. Ons hoofdkantoor is op een andere plek gevestigd dan ons magazijn. En vanuit ons magazijn worden alle pakketten automatisch verzonden naar onze klanten.