Is DealQlub betrouwbaar? Ja, DealQlub is betrouwbaar!

Is DealQlub betrouwbaar?

Deze vraag wordt ongetwijfeld regelmatig door consumenten gesteld. Omdat mensen ons (nog) niet kennen, zullen zij misschien twijfelen bij hun eerste aankoop bij DealQlub. Maar op de vraag of DealQlub betrouwbaar is, durven wij volmondig JA! te antwoorden.

Vragen en klachten worden te allen tijde op een, voor beide partijen, zo’n goed en prettig mogelijk manier beantwoordt en opgelost. Daan van DealQlub loopt nooit weg voor zijn verantwoordelijkheden en zal altijd alle problemen op proberen te lossen. Waar mensen werken worden natuurlijk wel eens fouten gemaakt, maar dit wordt bij DealQlub altijd netjes opgelost!

Gewaardeerd en erkend verkoper op Bol.com

Naast onze reguliere website is DealQlub ook een erkend verkoper op Bol.com. Hier worden wij gewaardeerd met meer dan een 8,5/10 en we hebben hier zelfs nog NOOIT een negatieve beoordeling ontvangen. Dus is DealQlub betrouwbaar? Ja! DealQlub.com is betrouwbaar, want op een platform als Bol.com worden geen onbetrouwbare partijen getolereerd!

We zullen om u te overtuigen een screenshot van ons Bol.com platform bijvoegen om te bewijzen dat DealQlub echt te betrouwbaar is. De onderstaande printscreen is genomen op Donderdag 19-04-2018 en spreekt natuurlijk voor zich!

Is DealQlub Betrouwbaar? Ja! DealQlub is betrouwbaar! | DealQlub.com

18.000 Facebook likes!

Naast de prachtige waardering die DealQlub op het Bol.com platform krijgt, heeft DealQlub ook ca. 18.000 Facebook likes. En hier hebben wij geen Euro voor betaald! Het zijn allemaal echte consumentenprofielen, die ons dus ook écht leuk en/of interessant vinden. Ook op Facebook wordt DealQlub als betrouwbaar beoordeeld met een waardering van 4,2/5. Hier zijn wij natuurlijk met zijn allen super trots op!

Vragen e/o opmerkingen

Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben over de betrouwbaarheid van DealQlub, dan zijn dit de contactgegevens waarop je ons kunt bereiken! Mocht het voorkomen dat we telefonisch of via chat net even niet bereikbaar zijn. Laat dan gewoon een berichtje achter in het DealQlub chatvenster op de website of stuur rechtstreeks een mail naar onze helpdesk (helpdesk@dealqlub.com)

DealQlub.com

A: Tivolistraat 6
P: 5017 HP Tilburg
L: Nederland
T: +31 85 747 0096
E: helpdesk@dealqlub.com
W: www.dealqlub.com
F: Facebook.com/dealqlub

CoC/KvK: 62387863
VAT/BTW Nederland: NL854798286B01
VAT/BTW België: BE 0685.841.468

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *