Het kan om verschillende redenen voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U kunt binnen 14 dagen uw bestelling, zonder opgaaf van reden, retour sturen. Indien u een retour wil melden kunt u mailen naar: helpdesk@dealqlub.com onder vermelding van uw ordernummer, naam en e-mailadres. Het ordernummer herkent u aan de ‘#’ aan het begin en vaak bevat deze 6 cijfertjes. Wij zullen uw aanvraag, aan de hand van het DealQlub retourbeleid, zorgvuldig behandelen.

Zorg er te allen tijde voor dat het product in de originele staat en verpakking zit en deze niet is beschadigd of beschreven. Probeer ook altijd een omdoos te gebruiken zodat de product verpakking zo min mogelijk beschadigd!

Onderstaande artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn
  • Beschadigde of gebruikte artikelen
  • Artikelen die niet geruild kunnen worden om hygiënische redenen zoals lingerie, badmode, verzorgingsproducten, voetproducten, oorbellen en oordopjes
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt
  • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen
  • Cadeaubonnen en overeenkomsten
  • Bloemen en planten

DealQlub Retourbeleid: Terugstorten aankoop

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd zullen wij trachten het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug te storten. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug. De terugbetaling zal verzorgd worden door een van onze betaalproviders. (Mollie, Paypal, Buckaroo, Afterpay). Uw geld zal teruggestort worden op de rekening waar u de betaling in eerste instantie ook mee voldaan hebt.

Defect product of een verkeerde levering?

Heeft u een product ontvangen dat tijdens het transport defect is geraakt of heeft u een verkeerde levering ontvangen? Dan kunt u het product helemaal kosteloos retourneren. Stuur een mailtje naar helpdesk@dealqlub.com en wij zullen ervoor zorgen dat u een nieuw product ontvangt. Wanneer een product zichtbaar kapot is, vragen wij om foto’s als bewijs. Voeg deze toe aan de mail naar onze klantenservice.

Ruilen

Ruilen is helaas in de meeste gevallen niet mogelijk. We gaan er ons best voor doen maar wij hebben soms geen producten op voorraad en geen extra maten beschikbaar.

Het DealQlub retouradres is als volgt:

DealQlub B.V.
Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
Netherlands